Menu
Flipverhuur's

WAS2021/2022

Flipverhuur is als bedrijf verplicht om haar springkussens te verhuren volgens het WAS (Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen). Wij dienen ons als bedrijf aan de wetten en regels te houden om de veiligheid omtrent het gebruik van springkussens te vergroten.

 

Wij voorzien onze klanten van advies en informatie bij het huren van onze springkussens, denk aan de veiligheid, de plaatsing en het toezicht. Als klant heb je namelijk de zorgplicht en de verantwoordelijkheid over alle deelnemers die gebruik maken van het springkussen tijdens de huurperiode.

Permanent toezicht tijdens het gebruik van een springkussen is wettelijk verplicht.

 

De belangrijkste activiteiten welke wij verrichten om de veiligheid te waarborgen zijn onder andere een veilige plaatsing van het springkussen. Daarnaast instrueren wij onze klanten hoe het springkussen veilig kan worden gebruikt. Ook beschikken onze springkussens over signaleringen/waarschuwingen op het springkussen. Tot slot zijn al onze springkussens voorzien van geldige certificaten, handleidingen en logboeken waarin al onze periodieke keuringen in geregistreerd worden.

Informatie

Flipverhuur.nl is een onderneming die graag exclusieve producten aanbiedt met hoge service tegen scherpe prijzen.

Ook interessant

© 2024 Flipverhuur.nl – Alle rechten voorbehouden. 

Scroll to top