Menu
Wie is

Flipverhuur

Wat begon in 2017 als een kleine startende onderneming in de verhuur van exclusieve springkussens is nu in 2022 uitgegroeid tot een super mooie onderneming waar we samen ontzettend trots op zijn. 

Afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om ons merk op de kaart te zetten binnen onze eigen regio. We vinden het belangrijk om flipverhuur te onderscheiden van andere bedrijven. Exclusieve springkussens, snel beslissingen kunnen nemen, reageren op bepaalde omstandigheden en net even dat tandje bijschakelen. Dit heeft er voor gezorgd dat flipverhuur altijd een sterke basis heeft. We kennen onze klanten en de klant vertrouwd ons bedrijf, waardoor ze jaarlijks terugkomen. 

 Maar onze passie gaat verder.. 

We werken met ontzettend veel plezier voor ons mooie bedrijf en dit geeft ons kracht om onze doelen voor de toekomst uit te spreken: 

Onze ambitie is om vanaf 2023 een totaalconcept aan te kunnen bieden aan diverse feestlocaties en event planners door heel Nederland om uiteindelijk tot ons ultieme doel te komen, namelijk: onze klanten volledig kunnen ontzorgen en zorgdragen voor een totaalconcept voor elke gelegenheid welke leidt tot een fantastische dag. 

Samen sta je sterker. We gaan diverse samenwerkingen richting klanten en leveranciers aan, werken aan duurzame relaties en gaan voor de hoogwaardige kwaliteit welke ons huidige klantenbestand van ons gewend is. 

Ons team

Philip & Estelle

Informatie

Flipverhuur.nl is een onderneming die graag exclusieve producten aanbiedt met hoge service tegen scherpe prijzen.

Ook interessant

© 2024 Flipverhuur.nl – Alle rechten voorbehouden. 

Scroll to top