Menu
Veel gestelde vragen

Springkussen

Zijn jullie springkussens eenvoudig op te zetten?

Een springkussen is eenvoudig op te zetten met 2 personen. Bij het verplaatsen van een springkussen heeft u vaak een steekwagen nodig of extra hulp om het springkussen te tillen.Wanneer wij het springkussen leveren assisteren wij bij het opzetten.

Kan het springkussen verankerd worden ivm harde wind

Ja, het springkussen wordt geleverd met grote haringen om hem mee vast te zetten. Daarmee staat het altijd stevig, maar soms is het nodig om het springkussen meer uit de wind te plaatsen of zelfs met touwen vast te maken. Bij windkracht 4 of hoger is het niet verstandig om een springkussen te plaatsen. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het ankeren en voor schade tijdens de verhuur.

Het springkussen komt op steen te staan, kan dat?

Jazeker. Zorgt u voor voldoende toezicht? U krijgt er een grondzeil bij tegen beschadigingen. Beter is om het springkussen vast te zetten, maar redelijk veel klanten laten het springkussen ook los staan. Bij normaal gebruik en normale weersomstandigheden levert dit geen problemen o

Welke materialen zijn bij de prijs inbegrepen als wij een springkussen huren?

Het springkussen wordt standaard geleverd met blower, grondzeil en haringen om het kussen te verankeren.

Verhuren jullie ook stroom aggregrators of haspels?

Wij verhuren geen aggregrators, maar u kunt wel een extra haspel bij ons huren. De blower moet continu draaien, dus als u het springkussen in een park wilt plaatsen moet u voor een stroompunt zorgen.

Moet ik het springkussen schoonmaken?

Als deze vies is wel. Graag even schoonmaken met een doekje als je hem terug brengt. Zo krijgt iedereen een schoon springkussen. Let extra goed op de naden aan de zijkanten in het springkussen. Daar blijft regelmatig vuil achter.

Wat als het springkussen vies geleverd wordt?

Maak meteen duidelijke foto’s en stuur deze z.s.m. per e-mail naar ons op. Wij kunnen uw ongemak dan vergoeden (max 15 euro). Ons doel is altijd om onze spullen schoon af te leveren, echter is dit niet altijd mogelijk.

Wanneer kunnen jullie bezorgen?

Wij zijn flexibel voor wat betreft het bezorgen en ophalen van de springkussens. Wij leveren in het weekend, feestdagen en op werkdagen. Alles is mogelijk in overleg met ons.

Is het afbreken van het springkussen veel werk?

Het afbouwen van een springkussen daar gaat wat meer tijd in zitten. Wanneer de kinderen zijn uitgespeeld is het altijd aan te raden om het springkussen af te nemen met een vochtige doek (mocht deze vuil zijn geworden tijdens de verhuurperiode). Wanneer dit gebeurd is kunt u de stekker van de blower uit het stopcontact halen. Afhankelijk van het type/model springkussen die u gehuurd heeft zijn er 1 of meerdere sluitingen die u kunt openen om de lucht uit het springkussen te krijgen. Zorg ervoor dat alle lucht zoveel mogelijk uit het kussen verwijderd is, (let op, niet met schoenen over het kussen heen lopen om de lucht eruit te krijgen) dit maakt het opvouwen een stuk makkelijker. Het is gewenst om het springkussen zo compact mogelijk op te vouwen. Wanneer wij het springkussen ophalen bij u kunnen we hierbij assisteren.

Wat verbuikt de blower?

De meegeleverde blower is een 1,1 KW blower. Zo’n blower verbruikt +/- € 0.28 per uur.

Wat te doen als het begint te regenen?

Laat het springkussen bij lichte regen opgeblazen staan. Wanneer je de lucht eruit laat lopen word het een vieze bedoeling en krijg je het springkussen niet meer droog. Wacht totdat de regen voorbij is en je kunt het springkussen eenvoudig droog maken met een handdoek. Bij hevige regenbuien is het beter om het springkussen leeg te laten en af te dekken. Bij slechte weersvoorspellingen nemen wij altijd even contact met u op en leveren wij er een extra afdekzeil bij.

Kunnen wij het springkussen annuleren bij slecht weer?

Bij slecht weer nemen wij altijd contact met u op en bieden wij u de mogelijkheid aan het springkussen te annuleren of te verplaatsen. Bij extreme weersomstandigheden zoals onweer en harde wind verhuren wij geen springkussens.

Ik heb het springkussen beschadigd, en nu?

Meldt de schade bij flipverhuur. Flipverhuur komt zo snel mogelijk de schade bekijken en zal het springkussen moeten laten repareren. De reparatiekosten komen voor rekening voor de huurder. Wordt de schade niet gemeld en komt Flipverhuur er later achter dat het springkussen beschadigd is, dan zullen de kosten voor de schade plus eventuele kosten die ontstaan zijn door het niet kunnen verhuren van het springkussen alsnog in rekening gebracht worden.

Informatie

Flipverhuur.nl is een onderneming die graag exclusieve producten aanbiedt met hoge service tegen scherpe prijzen.

Ook interessant

© 2024 Flipverhuur.nl – Alle rechten voorbehouden. 

Scroll to top